Onze diensten

Uw konijn is bij ons in goede handen.

OPVANG EN HERPLAATSING

Wij vangen konijnen op die om eender welke reden worden afgestaan en zoeken een nieuwe liefdevolle thuis voor hen. Daarvoor vragen wij een vrije bijdrage om de castraties, vaccinaties, voer, hooi enz. te bekostigen.
Je vindt hier zowel gecastreerde rammen, (al dan niet gesteriliseerde) voedsters en soms ook koppeltjes. Als je een vriendje of vriendinnetje zoekt voor jouw konijntje, breng je best een bezoekje aan onze opvang, samen met jouw konijntje zodat hij/zij zelf een partner kan kiezen.

De beste combinatie is in 99% van de gevallen een gecastreerde ram met een (al dan niet gesteriliseerde voedster). Maar de uitzonderingen bevestigen de regel en soms kiest een konijntje een partner van hetzelfde geslacht. En als dat klikt, wie zijn wij dan om dit te verhinderen ;-)? Het meest actuele aanbod van onze opvangkonijntjes vind je op onze facebookpagina.

Prijs gecastreerde ram: 80€
Prijs voedster: 50€
Prijs gesteriliseerde voedster: Op aanvraag
Prijs koppeltje: 120€

VAKANTIE OPVANG

Daarnaast hebben we ook een pension. Bij Eveline zijn de konijntjes in de beste en zorgzame handen dus je kan zorgeloos op vakantie. We vragen om zelf voer mee te brengen omdat jouw konijntje(s) dit gewend zijn. Een eigen kooi meebrengen hoeft niet, maar als je je er comfortabeler bij voelt omdat je konijnen zich dan beter thuis voelen mag dat wel. Wij zorgen dagelijks voor vers hooi, fris water, verse groenten (vermeld even wat ze gewend zijn) en wat huppeltijd om de beentjes te strekken natuurlijk.

Prijs per dag per konijn: 2,5 €

VERKOOPHOEKJE

Hier vind je regelmatig zelfgebakken koekjes, mondmaskers en andere spulletjes waarmee we wat geld in het laatje proberen te brengen.

Deze spulletjes zijn enkel af te halen bij onze opvangmama's dus stuur even een mailtje voor meer informatie.

Gezonde konijnenkoekjes (100g) : 3,5€

Zakje zandkoekjes of rotsjes: 4€

Boekje Kleintje Konijntje (ontlenen): 3€

Mondmasker: 8€

©2020 Konijnenopvang Rambi, alle rechten voorbehouden
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin